top of page
Child's Pose

MAGÁN ÓRÁK

🕉

1-3 fős jóga órák családias hangulatban, barátságos budai finOMyoga stúdiómban

Ezt mondták, akikkel

Együtt jógázunk

Katival gyakorolni több, mint Jóga.

Testi-lelki-szellemi áramlás, növekedés, erő és szeretet. Joga és ajurvéda - egy életmód, egy filozófia, egy és ugyanaz az évezredes tudomány. Az ászanákban rejlő ősi tudás átadása megsokszorozza azok hatását, élményét. Gyakorlás közben megtudhatjuk, melyik ászana hogyan hat szerveinkre, idegrendszerünkre, lelkiállapotunkra.

Vörös Melinda

Kati színvonalas jóga óráiról csak szuperlatívuszokban lehet szólni, a 90 percért 120 percet utazom a város másik végéből hetente több alkalommal. Minden óra újat nyújt, s önismeretében erősíti meg a résztvevőket. Nagy szakmai tudásával, attitűdjével, óravezetési módszerével a csoport hullámhosszára hangolódva szolgálja testi, lelki, szellemi jóllétünket. Egyszóval, csodálatosak Kati órái, mert lénye is a feltétel nélküli szeretetet közvetíti felénk, és a jóga felé is a teljes elköteleződését, életformáját interpretálja. Követésre méltó!

Burlovics Éva

Kata órái amellett, hogy finoman adják át a jóga tudományát, egy sokkal komplexebb ayurvédikus életvezetési szemléletet, napi rutint ad az ember kezébe, amit a mai rohanó világunkban is könnyen beilleszthetünk, hatásait pedig pár alkalom után már tapasztaljuk. Egyéni óráin még kiemeltebben kapunk fókuszt önmagunkra. Hálás vagyok, hogy megtapasztalhattam.

Bandula Aranka

Kellemesen átmozgató tradicionális hatha jóga a jól és kevésbé jól ismert ászanákkal (testhelyzetekkel), relaxációs és meditációs technikákkal, légzőgyakorlatokkal, egyszerűen azért, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Hatha Jóga

Gerinc Jóga

A helyes testtartás gyakorlati alapelveit vesszük végig és ezen praktikákat felhasználva mobilizáljuk és stabilizáljuk a gerincoszlopot, erősítjük a core-t, megtanulunk helyesen lélegezni és „kihúzzuk” a testet a beszűkült mozgástartományból.  Arra törekszünk, hogy visszaállítsuk a rendszert a természetes állapotába, s így felfrissülve, kellemesen tölthetjük a szabadidőnket is, de ezzel együtt felszabadultan végezhetjük a munkánkat is.

Alkalmazott jóga a női lét sajátosságainak megfelelően - menstruációs ciklus, női szervek rendellenességei, termékenység, várandósság/kismama jóga, anya-lánya jóga, klimax jóga, hormonális egyensúly, női lét körforgásai.

Női Jóga

Stresszoldó Jóga

Alapelv: kerülni mindent, ami túl intenzív vagy kimerítő, és megtanulni olyan technikák és módszerek alkalmazását, amelyek lazítanak, nyugtatnak és derűssé tesznek - könnyed testmozgással, helyes légzéssel, mentális és érzelmi rendrakással. 

Serkentjük a nyirokáramlást, fokozzuk a vérkeringést, hatunk a hormonháztartásra, tudatosítjuk az emésztõ- és légzõfolyamatok mûködését és megtanuljuk, hogyan lehet a természeti elemekkel összhangban jógázni, s ezáltal a saját testi és szellemi adottságaink figyelembevételével javítani vagy szinten tartani az immunitásunkat. 

Immunerősitő Jóga

Senior/ 50+ Jóga

"Tudok jól öregedni - fölismerem a dolgokat. De a görcsös tartás az nem jó. Az bekeményít." - mondta Polcz Alaine. A szépkorúak jógája során könnyed testmozgással megszüntetjük a mindennapi görcsöket és keménységeket, hogy békésen és fájdalommentesen elidőzhessünk a belső csendünkben, amikor csak úgy tetszik. 

– Yoga Chikitsa -

A jógaterápia a jóga és az ájurvéda ősi tudományának eszköztárát használja az egészség megőrzésének érdekében. Az egészségügyi problémák, betegségek megelőzésében és legyőzésében a legfontosabb tényezőt az immunrendszer ereje jelenti, mely szoros kapcsolatban áll az idegrendszerrel. Itt jelenik meg a jóga, mint segédeszköz, melynek egyik fő célja az
önismeret, azaz a test és az idegrendszer működésének megértése, a testi, mentális és érzelmi funkciók kontrollálása és az esetleges zavarok elhárítása és helyreállítása.

Jógaterápia

bottom of page