top of page
Child's Pose

CSOPORTOS ÓRÁK

🕉

Rendszeres csoportos foglalkozások Budapesten.

(Bejelentkezés az adott stúdió honlapján keresztül!)

Ezt mondták, akikkel

Együtt jógázunk

Katival gyakorolni több, mint Jóga.

Testi-lelki-szellemi áramlás, növekedés, erő és szeretet. Joga és ajurvéda - egy életmód, egy filozófia, egy és ugyanaz az évezredes tudomány. Az ászanákban rejlő ősi tudás átadása megsokszorozza azok hatását, élményét. Gyakorlás közben megtudhatjuk, melyik ászana hogyan hat szerveinkre, idegrendszerünkre, lelkiállapotunkra.

Vörös Melinda

Kati színvonalas jóga óráiról csak szuperlatívuszokban lehet szólni, a 90 percért 120 percet utazom a város másik végéből hetente több alkalommal. Minden óra újat nyújt, s önismeretében erősíti meg a résztvevőket. Nagy szakmai tudásával, attitűdjével, óravezetési módszerével a csoport hullámhosszára hangolódva szolgálja testi, lelki, szellemi jóllétünket. Egyszóval, csodálatosak Kati órái, mert lénye is a feltétel nélküli szeretetet közvetíti felénk, és a jóga felé is a teljes elköteleződését, életformáját interpretálja. Követésre méltó!

Burlovics Éva

Kata órái amellett, hogy finoman adják át a jóga tudományát, egy sokkal komplexebb ayurvédikus életvezetési szemléletet, napi rutint ad az ember kezébe, amit a mai rohanó világunkban is könnyen beilleszthetünk, hatásait pedig pár alkalom után már tapasztaljuk. Egyéni óráin még kiemeltebben kapunk fókuszt önmagunkra. Hálás vagyok, hogy megtapasztalhattam.

Bandula Aranka

Gerinc Jóga

A helyes testtartás gyakorlati alapelveit vesszük végig és ezen praktikákat felhasználva mobilizáljuk és stabilizáljuk a gerincoszlopot, erősítjük a core-t, megtanulunk helyesen lélegezni és „kihúzzuk” a testet a beszűkült mozgástartományból.  Arra törekszünk, hogy visszaállítsuk a rendszert a természetes állapotába, s így felfrissülve, kellemesen tölthetjük a szabadidőnket is, de ezzel együtt felszabadultan végezhetjük a munkánkat is.

– ájurvédikus szemlélettel -

A testhelyzetek tudatos felvétele és kitartása, a relaxációs technikák, a légzésszinkronban végzett áramlások, valamint a figyelmünk vezetése által létrejött fókuszált elmeállapot megtanítja az idegrendszert emlékezni és felismerni a testünk által küldött üzeneteket és az éber jelenlét örömteli élményét, mely készségek könnyen beépíthetők a hétköznapokba is.

Slow Jóga 

bottom of page