top of page

Magán Órák

Hatha Jóga

Kellemesen átmozgató tradicionális hatha jóga a jól és kevésbé jól ismert ászanákkal (testhelyzetekkel), relaxációs és meditációs technikákkal, légzőgyakorlatokkal, egyszerűen azért, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Tudj Meg Többet
Hatha Jóga

Női Jóga

Alkalmazott jóga a női lét sajátosságainak megfelelően - menstruációs ciklus, női szervek rendellenességei, termékenység, várandósság/kismama jóga, anya-lánya jóga, klimax jóga, hormonális egyensúly, női lét körforgásai.

Tudj Meg Többet
Női Jóga

Gerinc Jóga

A helyes testtartás gyakorlati alapelveit vesszük végig és ezen praktikákat felhasználva mobilizáljuk és stabilizáljuk a gerincoszlopot, erősítjük a core-t, megtanulunk helyesen lélegezni és „kihúzzuk” a testet a beszűkült mozgástartományból.

Tudj Meg Többet
Gerinc Jóga

Immunerősitő Jóga

Serkentjük a nyirokáramlást, fokozzuk a vérkeringést, hatunk a hormonháztartásra, tudatosítjuk az emésztõ- és légzõfolyamatok mûködését és megtanuljuk, hogyan lehet a természeti elemekkel összhangban jógázni, s ezáltal a saját testi és szellemi adottságaink figyelembevételével javítani vagy szinten tartani az immunitásunkat.

Tudj Meg Többet
Immunerősitő Jóga

Stresszoldó Jóga

Alapelv: kerülni mindent, ami túl intenzív vagy kimerítő, és megtanulni olyan technikák és módszerek alkalmazását, amelyek lazítanak, nyugtatnak és derűssé tesznek - könnyed testmozgással, helyes légzéssel, mentális és érzelmi rendrakással.

Tudj Meg Többet
Stresszoldó Jóga

Senior/ 50+ Jóga

"Tudok jól öregedni - fölismerem a dolgokat. De a görcsös tartás az nem jó. Az bekeményít." - mondta Polcz Alaine. A szépkorúak jógája során könnyed testmozgással megszüntetjük a mindennapi görcsöket és keménységeket, hogy békésen és fájdalommentesen elidőzhessünk a belső csendünkben, amikor csak úgy tetszik.

Tudj Meg Többet
Senior/ 50+ Jóga
bottom of page