top of page
  • skatiyoga

SZANKALPA JÓGAMŰHELY

Updated: Jan 18, 2023

"Idővel érik a gyümölcs."

Útjára indul az első FinOM Yoga online workshop sorozat, a Szankalpa Jógaműhely.


Mi is az a szankalpa? Egy szándék, elhatározás, ösztönzés, fogadalom, amit el szeretnénk érni a közeljövőben. Olyan ez, mint a GPS készülékbe beírt cél, amely irányba állítja az elmét. Vagy egy kívánság magja, amit elültetsz a tudatalatti régiókba, majd ápolod, öntözgeted, vagyis ismételgeted, megerősíted magadban, így egyszer csak kicsírázik, növekszik és a részeddé válik. Parányi bimbóból nagy gyümölcs nevelkedik.

Persze nem minden mag hozza meg a gyümölcsét, jól tudjuk ezt, hisz nem minden álmunk válik valóra, ehhez szükségesek a megfelelő körülmények és a helyénvaló célkitűzés. A műhelymunka során megtanuljuk, hogyan lehet világosan és tudatosan megfogalmazni, mit is szeretnénk valójában, és ezáltal megteremtjük a számunkra legmegfelelőbb valóságot. Havonta egy workshop lesz, általában a hónap közepén, szombat délelőtt, lehetőség szerint Újhold környékén, hogy a lunáris erők is segítsék a szárba szökkenést. Minden alkalommal más-más témára fókuszálunk, sok mozgással, kis beszélgetésekkel, naplózással, relaxációval.

Az első műhely tematikája adja magát: a legelső december 17-én egy évzáró-szívnyitó, ünnepek előtti élmény-foglalkozás lesz. A január kimarad, többnyire csendes hónapot tartok, kisebb távolságra a közösségi médiától és az online felületektől. Ráadásul a január 21-i újhold a Mauna Amavaszja, az éves csend nap, amikor kifejezetten jó csendgyakorlatot folytatni (erről azért lesz majd egy külön bejegyzés).

NYEREMÉNY: A jelentkezők közül kisorsolok egy ingyenes, online, 60 perces, stresszoldó jógaórát!


3 views0 comments

コメント


bottom of page