top of page
  • skatiyoga

Egynapos Elvonulás Nőknek - 2024.05.26. - Mantra Jógastúdió

Téma: a jóga 8 lépcsőfoka.

Szeretnél elvonulni, de az idő vagy az anyagiak nem teszik lehetővé, hogy egy teljes hétvégére indulj? Egynapos elvonulásunkat Neked találtuk ki! Reggeltől estig együtt leszünk, így össze tudunk hangolódni és megtapasztalni az elmélyült közös gyakorlás erejét. Elméleti és gyakorlati feladatok váltják egymást, a nap közepén pedig egy finom vegetáriánus ebéddel lazítunk.


A témánk a jóga 8 lépcsőfoka lesz, az a folyamat, ami szellemi úttá teszi a jóga gyakorlását. Ezek a lépések a teljes életünket átformálják és a kitartó gyakorlás eredményeként elérhetjük a szellemi szabadság állapotát. Ez nagyon ígéretes és magasztos cél, de hogy néz ki ez a folyamat a hétköznapi ember számára? Hogyan találd meg benne Nőként magad, női testben és elmével hogyan valósíthatóak meg ezek a szent célok? Ezekre a kérdésekre mi is évek óta keressük a válaszokat és a legjobb megoldásokat. Szeretnénk Nektek ezen a napon átadni belőle, amit tudunk, hogy Ti is könnyebben haladjatok, fejlődjetek.


Elméleti beszélgetések, ászana gyakorlások, légzőgyakorlatok és csoportos feladatok teszik a napunkat változatossá és teljessé.


Az elvonulást fekete Gyöngyi és Stráhl Kati vezeti.


Gyöngyi a Mantra Jógastúdió alapítója, vezetője. 15 éve járja a szellemi utat, gyakorolja a jógát és 10 éve pedig oktatóként dolgozik. Számtalan jógaóra, elvonulás, workshop, képzések vezetésének tapasztalata van már mögötte. Magán jógaórák, mentorálás és reiki kezelések által egyéni fejlődési, gyógyulási utakat is kísér évek óta. Eltökélt célja, hogy megmutassa, hogy a jóga a belső fejlődés csodálatos eszköze, és mindenki megtalálhatja a saját útját benne egy teljesebb élethez. Jelenleg Női Jógaterapeutának tanul a Kelet-Nyugat Egészégközpont képzésén. Bővebben: www.mantrajoga.hu/rolam

Kati az új évezred hajnalán ismerkedett meg a jógával, 4 éve oktat gerinc-, senior és női jógát három budapesti stúdióban, valamint jógaterapeutaként folytat magánpraxist. Kati foglalkozásainak alapja a tradicionális hatha jóga, az ájurvédikus szemlélet és a finomtesti módszerek (pránajáma, mudrák, mantrák stb). Mindenkori célja, hogy az órák gyógyítóan, frissítően hassanak mind szellemi, mind testi síkon. Bővebben: https://www.finomyoga.com/rólam

Az elvonulás ára: 28 000 Ft, ami tartalmazza a programokat, napközbeni kis nassolnivalókat, teákat és a vegetáriánus ebédet.

A program reggel 8:00-kor kezdődik és kb este 18:30-kor ér véget (részletes programterv hamarosan). A részvétel a teljes napon ajánlott, mert a foglalkozások egymásra épülnek.


A helyszín a Mantra Jógastúdió (1027 Budapest, Margit krt. 31-33), jó idő esetén szabadtéri programmal a közelben!

Jelentkezés: hello@mantrajoga.hu, vagy személyesen az oktatóknál.

Reméljük, Te is velünk tartasz!

0 views0 comments

コメント


bottom of page