top of page
  • skatiyoga

BÚÉK! Hello 2024!

Felemelő, Békés, Egészséges Újévet Mindenkinek!

Tartoztam még én is egy jókívánsággal. Télidő van, bevallom, nehezen jövök ki a barlangomból, hogy kifelé kommunikáljak a social média felületeken.

Bizony, beköszöntött a naptári új esztendő, és annak ellenére, hogy ez most még nem kifejezetten a teremtés időszaka, ilyenkor óhatatlanul felmerül az összegzés mentális folyamata. Szerencsére manapság rengeteg évtervező lehetőség, esemény, ceremónia, módszer van, amik segítenek tudatosítani, mire is van szükségünk a fejlődéshez.


Újhold is van épp, így én megajándékoztam magamat egy kis mini kakaószertartással, hogy Mamma Cacao segítségével megüzenjem magamnak

1) Mit szeretnék elengedni 2) Mit szeretnék megtartani 3) Mit szeretnék megteremteni 2024-ben.Ha szeretnéd te is valami hasonlóval meglepni magad és/vagy társadat, gyere/gyertek el most vasárnap, január 14-én  Mantra Jógastúdióba, ahol Márti (Nőkincs Forrás) barátnőmmel, oktatótársammal készülünk egy varázslatos kis eseményre. Kakaó helyett tisztító gyógynövényteával, kellemesen átmozgató ízület- és mirigytisztító gyakorlással, valamint szertartásos spiráljárással támogatjuk a jelenlévőket, hogy a látóhatáron és a hétköznapi érzékelésen túl merjenek tekinteni és valóra válthassák saját álmaikat 2024-ben!


Ezen a FB linken tudjátok elolvasni a részleteket (illetve itt a blogban is egy külön bejegyzésben): "Jóga Extra: Teremtő Évtervező Spiráljárással", bejelentkezni pedig a stúdió honlapjának órarendjében lehet: https://www.mantrajoga.hu/orarend/

1 view0 comments

Comentarios


bottom of page