top of page
  • skatiyoga

ŐSZI IMMUNERŐSÍTŐ JÓGA- ÉS ÉLETMÓDTÁBOR

Feltöltődés, teljes kikapcsolódás távol a hétköznap zajától és nyüzsgésétől november első hétvégéjén, november 3-5. között 3 napos Őszi Jóga & Életmódtáborral várunk Titeket a festői szépségű Balaton-felvidéken, Vászolyon, a prémium minőségű, 4 csillagos Fürjes Udvarházban, teljes ellátással.

8 elmélyült gyakorlás ájurvédikus szemlélettel, igény szerint kirándulás, pihenés, nyugalom, testi-lelki béke és megtisztulás a tábor teljes időtartama alatt. A részletes programleírást lentebb találod.

Hagyd a gondokat néhány napig magad mögött, tarts velünk a nyugalom szigetére, a gyönyörű Balaton Felvidéki Nemzeti Park területén található, Tihanytól 10 perc távolságra lévő „csoda-helyre”, Vászolyra, az igazán exklúzív Fürjes udvarházba! https://furjesudvarhaz.hu/rolunk/

Ha szeretnéd, hozhatod a párodat, barátnődet, anyukádat, vagy bármelyik családtagodat is.

Várunk szeretettel egy csodálatos hosszú hétvégére.

Miért érdemes ősszel is jógatáborba menni?

Egy jógatáborban egészen más tapasztalatokat és élményeket szerezhetünk gyakorlásaink során, mint a hétköznapi „rutinban”. Távol a város zajától, jóleső csendben, közel a természethez, kilépés a hétköznapi pörgésből, megpihenés, és teljes feltöltődés.

A 3 napos jógatábor központi témája: IMMUNRENDSZERÜNK VÉDELME ÉS ERŐSÍTÉSE ÁJURVÉDIKUS SZEMLÉLETTEL ÉS MÓDSZEREKKEL lesz. Mikor is lenne nagyobb szükség arra, hogy megerősítsük és felkészítsük az immunrendszerünket az őszi és téli hónapok kihívásaira, ha nem ősszel? Az ájurvéda nagyon praktikus, és a mindannapokba könnyen beilleszthető útmutatást ad arra vonatkozóan, hogy hogyan készítsük fel szervezetünket az évszakváltásra, miként tudjuk testünk védelmét és az immunrendszerünket erősíteni. Többek között ezzel kapcsolatos tippeket szeretnék megosztani veletek, amelyeket magam is használok a hétköznapokban.

Továbbá szó lesz a jógikus életmód, a finomenergetika és az ájurvéda alkalmazása a mindennapi életben és a jógagyakorlásban.

A gyönyörű környezetben és mindent átható csendben, nyugodt körülmények között megtapasztalhatod a rendszeres gyakorlás jótékony hatásait és megismerhetsz olyan hétköznapi praktikákat is, amelyek segítenek megőrizni a mentális és fizikai egészségedet, lehetőséged nyílik megismerni és megtapasztalni egy-két olyan jógikus és ájurvédikus módszert, amelyek könnyen beépíthetők a mindennapokba.

A tábor célja, hogy a jóga és az ájurvéda eszközeivel megmutassa, hogyan tudjuk növelni az energiaszintünket, immunrendszerünket erősíteni, csillapítani az idegrendszerünket és átírni olyan belső programokat, szokásrendszereket, amelyek hosszútávon nem szolgálják az egészségünket. A jóga és az ájurvéda ugyanis azt tudja elsősorban nyújtani, hogy közelebb kerülj igaz természetedhez, valódi szükségleteidhez, s ezáltal úgy alakítsd az életed, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Lesz olyan, aki több-, és lesz aki kevesebb praktikát fog beépíteni a hétköznapi életébe a tábort követően, de az biztos, hogy friss motivációt kap ahhoz, hogy jó irányba terelje életvitelét és javulni fog az életminősége. A legtöbb életmódformáló kísérlet ott bukik el, hogy nem életszerűek és nem egyénre szabottak a javaslatok. Egy darabig megy a változtatás, aztán pár hónap múlva legtöbben visszaesünk, és ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Kati ezen a három napon szeretne pár olyan finomenergetikai gyakorlatot és ősi védikus tippet megosztani velünk, amelyeket saját maga is gyakorol, és amelyek az ő életét is megkönnyítik nap mint nap. Továbbá az ájurvéda alapelveit hangsúlyozva ismertetni fogja, hogyan lehet személyre szabni az elhangzottakat.


Egy biztos, a csodás Balaton-felvidéki környezet már megalapozza a sikert, hisz a természeti elemekkel megtámogatva, a megszokott kötöttségektől mentesen, általában sokkal nyitottabbak vagyunk az új befogadására, ami lehetővé teszi, hogy megérjünk a változásra és mélyebben elköteleződjünk az új rutinok mellett.


Jóga ismeretekre, előzetes tudásra nincs szükség. Ha már jógázol, akkor ez a tábor segíteni fog elmélyíteni az eddigi tapasztalásaidat, új értelmet fog kapni sok olyan fogalom, kifejezés, amelyet esetleg hallottál már a jógázás kapcsán (prána, mudra, mantra, kríja, nádi csatornák, energiaközpontok, karma, dharma stb). Ha nem szoktál jógázni, de érdeklődsz és szeretnél megismerkedni vele, akkor ez egy kiváló alkalom arra, hogy a jóga legősibb, tradicionális alapjaiba betekintést nyerj egy jólesően intenzív, 3 napos mini életmódkurzus keretén belül.


TERVEZETT PROGRAM:

Péntek

14.00-16:00-ig: Érkezés, szállás elfoglalása, berendezkedés

17.00-18.30 Tábornyitás, bemutatkozás, közös stresszoldó és immunrendszer erősítő gyakorlás

18.30 (vagy 19:00) - 20.00 Vacsora

20:00-21:00 Napzáró elcsendesedés, esti rutin gyakorlatok és praktikus, ájurvédikus tanácsok az immunrendszerünk erősítéséhez, rövid meditáció/relaxáció

Szombat

7.30-8.30: Testébresztő, tisztító reggeli gyakorlás, légzőgyakorlat

8.30-9.30: Svédasztalos reggeli, helyben sütött péksüteményekkel

10.30-12.00: Ájurvédikus alapismeretek az immunrendszer erősítésének lehetőségeiről és jógagyakorlás

12.00-13:00: Ebéd (2 fogásos)

13:00-17:00 Szabadidő, igény szerint közös program, jó idő esetén séta a környéken, vagy a Balaton parton.

17.00-18.30 Délutáni ájurvédikus (váta-csökkentő) jógagyakorlás

19.00-20.00: Vacsora (2 fogásos)

20:00-21:00 Megosztó kör, napzáró elcsendesedés, rövid meditáció/relaxáció

Vasárnap

7.30-8.30: Reggeli tisztító gyakorlás, légzőgyakorlat

8.30-9.30: Svédasztalos reggeli, helyben sütött péksüteményekkel

10:00 Szobák elhagyása

10.00-11.30: Búcsújóga – záró program

12:00 Igény szerint közös záró program

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A tábor szakmai vezetője: Stráhl Kati hatha-, gerinc-, senior és női jóga oktató és jógaterapeuta (finomyoga.com)

A tábor házigazdája: Sztrakay Miléna, a NemcsakJóga Mozgásstúdió vezetője


HELYSZÍN

Táborunk helyszíne a prémium minőségű, négy csillagos Fürjes Udvarház lesz, amely Balatonudvari és Vászoly határában, az Öreghegyen, a Balaton Felvidéki Nemzeti Park területén található, 10 percre Tihanytól és 15 percnyi autózásra Balatonfüredtől. A Balaton-felvidék, a rendezett falvak, a dombokat átívelő szőlőültetvények látványa, az onnan nyíló kilátás a Balatonra „egyszerűen” lenyűgözően szép.

A felújított épületben 6 db kétágyas légkondicionált vendégszobát alakítottunk ki, és köré TERMÉSZETESEN szőlőt telepítettünk. A Fürjes Udvarház az egész épületben ingyenes wifivel, valamint Balatonra és Tihanyra nyíló, panorámás kilátással várja vendégeit Vászolyon. A szálláshelyen kert és terasz is található.

A vendégház szobáiban ruhásszekrény áll rendelkezésre. A saját fürdőszobában zuhanyzó, ingyenes piperecikkek és hajszárító vehető igénybe. A Fürjes Udvarház vendégei kontinentális vagy svédasztalos reggelit fogyaszthatnak.

A Panzió vendégeit minden nap bőséges, svédasztalos reggeli várja, amelyhez helyben sütött péksüteménnyel kedveskednek a vendégek számára. Az ebéd és vacsora is kiadós, 2 fogásos, ízletes, teljes értékű, vegetáriánus étkezés lesz.

A szállásról további 39db fotót találsz KÉP GALÉRIÁNKBAN ezen a linken: https://nemcsakjoga.hu/.../oszi-jogatabor-helyszine.../


A tábor időtartama: november 3-5. (péntektől vasárnapig 3 nap/2 éjszaka)

Részvételi díj: 111.000 Ft/fő

EARY BIRD KEDVEZMÉNNYEL: 99.900 Ft szeptember 27-ig történő befizetés esetén.

Az ár tartalmazza a szállást, napi három vegetáriánus étkezést (reggeli, ebéd, vacsora), 8 jógaórát (gyakorlati és az elméleti foglalkozásokat). A Vendégház befogadóképessége korlátozott (maximum 14 fő), ezért érdemes minél előbb befoglalni a helyed. Az utazási költséget az ár nem tartalmazza. A tábort minimum 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.


ÉTKEZÉS

Napi három, bőséges, kétfogásos, vegetáriánus, igény esetén vegán étkezést biztosít számunkra vendéglátónk. Ha valaki nem vegetáriánus étkezésre vágyik, arra is van lehetőség, hogy húsos ételt egyen.

Mindenféle, étkezéssel kapcsolatos igényt, illetve ételérzékenységet, intoleranciát kérjük minél hamarabb jelezd felénk, bármelyiket meg tudjuk oldani.


UTAZÁS

Telekocsik megszervezését segítjük, ez korábbi táborunkban is tökéletesen működött. Aki nem tud autóval jönni, akkor majd be tud ülni utasként valaki mellé, így az utazás költségei is megoszlanak. Egyébként szuper barátságok alakultak ki korábbi táborunkban a közös leutazás során.


MIT HOZZ MAGADDAL?

kényelmes gyakorlóruhát, saját jógaszőnyeget, jógapárnát, 2 plédet, jegyzetüzetet. Ha nincs saját jógaszőnyeged és/vagy jógapárnád akkor jelezd felénk és segítünk.


Kérjük, részvételi szándékod jelezd az info@nemcsakjoga.hu oldalon vagy telefonon a 0620/9826-822 számon.


JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ FIZETÉSE

Részvételi szándékodat az előleg összegének, 44.400 Ft befizetésével tudod megerősiteni.

Az előleg (44.400 Ft) jelentkezéskor fizetendő, a második részlet, (55.500 Ft) október 3-ig fizetendő.

Részvétel díja átutalással, SZÉP kártyával és személyesen is fizethető.

LEMONDÁS ESETÉN:

A részvételi díj: -október 3-ig: 0%-os, -október 4-től október 13-ig: 40 %-os, -október 13-tól október 23-ig: 75 %-os, -október 14-től: 100 %-os kötbérrel mondható le.

Csatlakozz hozzánk kezdőként, vagy gyakorlott jógázóként egy felejthetetlen, 3 napos, 2 éjszakás jógatáborba Katihoz és Milénához, a festői szépségű Balaton-felvidéken, a prémium minőségű Fürjes Udvarházban.


Korábbi táborunk fotóit ezen a linken tudod megtekinteni.https://nemcsakjoga.hu/.../nyari-balatoni-joga-amp.../


Korábbi táborozóink mondták:

„Ez egy csúcs-szuper tábor volt, remek szervezés-helyszín-házigazda-oktató és egy brilliáns csapat ... ha egyszer kipróbálnál egy ilyen elméletben-gyakorlatban gazdag eseményt, Velük érdemes- köszönöm az élményt a NemcsakJóga Mozgásstúdió csapatának.” Ági

„Nekem a legjobb döntésem volt, nagyon jól éreztem magam, teljesen feltöltődtem jó energiákkal. Nagyon jó volt veletek, remélem lesz folytatás.” Marcsi

"A legjobb döntést hoztam, mikor belevágtam az ismeretlenbe és lefoglaltam a tábort. Túlzás nélkül mondhatom, hogy felért egy vérátömlesztéssel. Végre Önmagammal tölthettem 3 napot. Csodás embereket ismertem meg, akikkel öröm volt együtt lenni. Oktatónk Kati finoman terelgetett minket minden foglalkozáson. Nagyon hiteles embernek tartom, pont Rá volt szükségem a kikapcsolódásom alatt. Mindent köszönök Nektek!" Nóri

Hálásak vagyunk Vendégeink kedves szavaiért, bízunk benne, hogy egyre többen átélhetitek velünk egy 3 napos jógatábor élményeit. Felejthetetlen lesz.

1 view0 comments

Comments


bottom of page